کسب دیپلم افتخار المپیاد کشوری توسط دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب در انفرادی آموزش پزشکی

کسب دیپلم افتخار المپیاد کشوری

سرکار خانم محدثه رزمجویی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب موفق به کسب دیپلم افتخار المپیاد کشوری در انفرادی آموزش پزشکی شد.

سرکار خانم محدثه رزمجویی دانشجوی مقطع کارشناسی رشته پرستاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب موفق به کسب دیپلم افتخار المپیاد کشوری در انفرادی آموزش پزشکی شد.

کسب این افتخار ارزشمند را به ایشان و خانواده محترم شان، مردم شریف شهرستان داراب، جامعه دانشگاهی استان فارس و شهرستان داراب و خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد داراب بویژه گروه پرستاری دانشگاه تبریک گفته و توفیق روزافزون ایشان و دیگر دانشجویان را از درگاه خداوند متعال مسئلت داریم.